Houston uputio Philadelphiji prijedlog za trade Hardena, 76ersima se to ne dopada

Brada želi da ide...

Houston uputio Philadelphiji prijedlog za trade Hardena, 76ersima se to ne dopada

E. Škorić

Nezadovoljni James Harden i dalje planira da ode iz Houstona, a u ovom trenutku najbliže je Philadelphiji.

Harden je saopštio Rocketsima da je spreman da ode do početka nove sezone (22. decembar) i čini se da je to gotova stvar, sada se samo čeka trade koji će Bradi omogućiti nove izazove.

Philadelphia 76ers se smatra njegovim novim timom, ali Houston ne planira tako lako da pusti svog godinama najboljeg igrača.

Rocketsi, navodno, žele u tradeu talentovanog playmakera Bena Simmonsa, kao i tri naredna pika 76ersa

I dok pikovi nisu problem, Phidalephia bi radije da umjesto Simmonsa pošalje nekoliko drugih igrača, dok u Houstonu isključivo žele ovog perspektivnog košarkaša.

Prošli mjesec je generalni direktor Phile Daryl Mori rekao da će se budućnost 76ersa zasnivati na Simmonsu i Joelu Embiidu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi