Kreće li nova era Netsa? Totalna dominacija Hardena na debiju

Pobjeda nad Magicom

Kreće li nova era Netsa? Totalna dominacija Hardena na debiju

A. Čaušević

Noć na NBA parketima obilježio je debi Jamesa Hardena za Brooklyn Netse.

Harden je u svom premijernom meču za novi tim bio odličan. Netsi su pobijedili Orlando Magic 122:115, a popularni Brada je meč završio sa triple-double učinkom.

Sjajni košarkaš je na kraju imao 32 poena, 12 skokova i 14 asistencija. Još bolji košgeterski učinak imao je Kein Durant koji je zabio 42 poena. Magicu nisu bila dovoljna 34 poena Nikole Vučevića.

Portland Trail Blazersi su uspjeli pobijediti Atlanta Hawkse 112:1106 poslije preokreta u nastavku. Jusuf Nurkić nije igrao zbog povrede zgloba.

Za domaće je bio najefikasniji ko drugi nego Damian Lillard sa 36 poena, kod gostiju se sa 26 poena izdvojio Trae Young.

Rezultati:

San Antonio Spurs - Houston Rockets 103:91
Brooklyn Nets - Orlando Magic 112:115
Toronto Raptors - Charlotte Hornets 116:113
Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers 106:104
Miami Heat - Detroit Pistons 100:120
Portland Trail Blazers - Atlanta Hawks 112:106

Top Komentari

alubaba
Gdje su sad hejteri koji govore da neće moći Netsi ništa aaa
1 4
dinass
Sad je Irving visak ovdje,vidjecemo sta ce biti kad sva trojica budu igrala.Durant je timski igrac i on i brada se mogu al kad dodje jos jedan ljubitelj drzanja lopte bice problema
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi