Stopala Jamesa Hardena nešto su najgroznije što ćete ikad vidjeti
James Harden već je godinama u NBA ligi i zaista je nevjerovatno da može obuti tenisice s ovakvim nogama (Foto: Screenshot)

Užasno

Stopala Jamesa Hardena nešto su najgroznije što ćete ikad vidjeti

M. Šljivak

NBA zvijezda James Harden (33) poprilično je šokirao javnost izgledom svojih stopala i ona su poprilično zanimljiva tema fanova na društvenim mrežama.

James Harden godinama unazad je velika NBA zvijezda. Sada je član Philadelphia 76ersa, gdje igra sasvim dobro, iako pored Joela Embiida nije prva zvijezda tima.

Harden je u centar pažnje na društvenim mrežama ovih dana došao iz bizarnog razloga. To su njegova stopala koja su poprilično zapuštena.

Dok je davao intervju Rachel Nichols, Hardenova stopala su 'zapala za oko' fanovima na društvenim mrežama. Svi su zgroženi njihovim izgledom i zbijaju se šale na njegov račun.

"Jesu li njegova stopala beskućnici?", našalio se jedan od NBA fanova, a drugi je predložio zanimljivo rješenje.

Oglasi

"Automatska suspenzija od 30 dana zbog ovakvih stopala", napisao je on.

Hardenova stopala zaprepastila su mnoge fanove

Nije Harden jedini koji ima problema s neurednim stopalima. To je popriličan problem kod košarkaša, ali i kod drugih sportista.

Nekima su loša stopala jednostavno uneređena od napornog rada i treninga. Ipak, ima i onih koji ne paze na higijenu, pa im stopala izgledaju zaista gadno.

Iako ima možda najlošija stopala u ligi James Harden je uspio napraviti izuzetnu NBA karijeru koja traje već 14 godina i u kojoj je promijenio četiri tima.

Karijeru je Harden počeo u Oklahomi, devet sezona igrao je za Houston, a prije Philadelphije nastupao je za Brooklyn.

U NBA karijeri je ovaj desetostruki All Star igrač na prosjeku od gotovo 25 poena, sedam asistencija i nešto više od pet skokova po meču.

Top Komentari

Madridista
Fotografisano pretis loncem?!
3 0
user1675806179
Ahahahahahahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi