Harden se prvi put oglasio nakon potpisa za Netse: Bez uvrede, ali...

Napustio Rocketse

Harden se prvi put oglasio nakon potpisa za Netse: Bez uvrede, ali...

E. Škorić

James Harden napustio je Houston nakon 10 godina.

Popularni Brada karijeru nastavlja u Brooklyn Netsima, nakon velikog trejda koji je uključivao nekoliko timova i nekoliko igrača, ali i budućih pickova.

Na kraju svega, Harden se udružio s Kevinom Durantom i Kyrieom Irvingom i mnogi smatraju da bi bilo suludo ne očekivati da Netsi postanu prvaci NBA lige.

Harden je na kraju prošle sezone rekao da više ne želi nositi dres Houstona i zatražio da ga zamijene za momčad koja ima šampionske ambicije.

"Nisa nikoga želio da uvrijedim. Rekao sam da ovaj tim ne može da se bori za naslov. U ovom trenutku moje karijere, to je ono što ja želim", rekao je Harden, pa je dodao:

"Ja sam elitni igrač, veliki vođa i fantastičan saigrač".

Dvostruki MVP lige prošao je liječničke preglede u Brooklynu, ali još nije trenirao s novim saigračima. S nestrpljenjem se čeka njegov debi i početak još jedne spektakularne košarkaške priče.

Top Komentari

gallardo.la
Joj ekipe, pa stvarno je tesko ocekivati da ne budu sampioni. Ako ih povrede zaobidju 1.2 je koefcijent da su sampioni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi