James: Još ništa nije gotovo

James: Još ništa nije gotovo

Nakon dvije odigrane utakmice polufinala Istočne konferencije Miami Heat ima sigurno vodstvo od 2-0 protiv Boston Celticsa, ali najveća zvijezda tima sa Floride LeBron James smatra da još ništa nije gotovo.

"Odlično, ali ima još mnogo, mnogo da se igra. Ovo je praktično sam početak za nas. Oni su fantastičan tim. Mi ćemo nastaviti da igramo agresivno i u odbrani i u napadu kako bi ih što više izmorili", rekao je James nakon sinoćnje druge pobjede Heata.

U drugoj utakmici su Heat do pobjede predvodili sjajni LeBron James sa 35 poena, od čega čak 24 u drugom poluvremenu, Dwayne Wade sa 28 poena, te Chris Bosh sa 17 poena i 11 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.