James neće učestvovati na Slam Dunk takmičenju

Izazvao ga Jeremy Evans

James neće učestvovati na Slam Dunk takmičenju

LeBron James izjavio je kako nikada neće učetvovati na takmičenju u zakucavanju na All-Star vikendu iako je nekada imao želju. 

Izjava je došla nakon što je Jamesa na takmičenje u zakucavanju izazvao Jeremy Evans, koji nije krio svoju želju da se obračuna sa LeBronom. "Volio bih dobiti priliku za dvoboj. Nisam vidio niti jedan trik od njega jer nikada nije učestvovao na takmičenju u zakucavanju," rekao je Evans.

 

Nije se dugo čekalo na odgovor Jamesa, koji je odbacio mogučnost učešća na pomenutom takmičenju. "Ne. Gotovo je sa tim. Prestar sam za te stvari. Bilo je trenutaka kada sam to želio, ali sam često na All-Star dolazio sa nekom povredom, pa nisma želio rizikovati," rekao je James.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.