James od večeras u Miamiju!?

Miami pravi Drem Team

James od večeras u Miamiju!?

Prema pisanju ESPN-a Miami Heat bi naredne sezone mogao imati najbolju momčad lige. Naime, Dwayne Wade je dogovorio ostanak u klubu, a njemu će se pridružiti LeBron James i Chris Bosh.

LeBron James će u četvrtak saopštiti ime svog novog kluba, a prema izvoru bliskom Jamesu on će stići u Miami. U četvrtak će u specijalnoj emisiji „The decision“ koja će ići uživo na ESPN-u James obznaniti ime svog novog kluba, a sav prihod zarađen od emisije ići će za organizaciju „Boys and Girls of America“.

Ipak, prema izvorima bliskim Jamesu, do kojih je došao ESPN, James je dogovorio prelazak u Miami. James će u dresu Miamija zaraditi skoro 30 miliona dolara manje nego što bi zaradio u Clevelandu da potpiše produžetak ugovora, ali se James odlučio za sredinu u kojoj će se boriti za naslov prvaka.

James će s Miamijem potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 99 miliona dolara, dok mu Cleveland nudi šestogodišnji ugovor vrijedan 128 miliona dolara. James je, navodno, odbacio i mogućnost da potpiše ugovor s Clevelandom, pa da onda bude mijenjan u neki klub.

Jedan od najboljih Jamesovih prijatelja Chris Paul je zamolio Jamesa da ostane u Clevelandu, a isto je učinio i novi trener Cavsa Byron Scott. Međutim, kako javlja ESPN James je jednom od bliskih prijatelja rekao kako ne želi ostati, jer mu ne pada na um u 31. godini biti bez trofeja i bez koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.