James: Osjećaj nije ugodan, imam problema sa leđima

Da li su povrede načele kralja Jamesa?

James: Osjećaj nije ugodan, imam problema sa leđima

LeBron James sinoć je imao najslabiji učinak ove sezone. MVP je postigao samo 18 poena u pobjedi Miamija nad LA Clippersima. 

Nakon utakmice James je rekao kako nije u najboljoj formi jer ima problema sa bolom u donjem dijelu leđa. Košarkaš Miami Heata rekao je kako bi mogao propustiti neke od narednih mečeva ekipe sa Floride, ali da nastup protiv Bostona ne bi trebao doći u pitanje. 

"Ako ne mogu ustati iz kreveta to znači da ne mogu ni igrati. Ako ne mogu dati sve od sebe onda neću igrati. To je nešto u što sam siguran. Međutim večeras nije bilo tako strašno, bio sam od pomoći svojoj ekipi. Osjećaj nije ugodan, posebno kada navečer legnem da spavam," rekao je James nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.