James: Pogriješio sam, Rio je moj brat, moja krv

James nakon što je nasrnuo na svog saigrača

James: Pogriješio sam, Rio je moj brat, moja krv

Prva zvijezda ekipe Miami Heata, LeBron James uputio je javno izvinjenje svom saigraču Mariju Chalmersu. 

James je sinoć tokom susreta njegovog Miamija sa Indianom, nasrnuo na Chalmersa. Do incidenta je došlo kada je Mario Chalmers tokom time outa, sredinom treće četvrtine povisio ton na LeBrona Jamesa, nezadovoljan njegovim učinkom u odbrani. Veći incident spriječili su saigrači. 

"Chalmers mi je kao rođeni brat, moja krv. Pogriješio sam i izvinio sam mu se. Išao bih uvijek sa njim do kraja," rekao je LeBron James. Chalmers je prihvatio izvinjenje. 

"Sve je ok, veliki brate LeBrone. Na kraju krajeva, mi smo braća i to nikada neće moći da se promijeni," napisao je na svom Twitter profilu Mario Chalmers. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.