Janis Timma nekoliko sedmica izvan parketa

Ozljeda Latvijca

Janis Timma nekoliko sedmica izvan parketa

Latvijsko sjajno krilo, član ruskog Khimkija, Janis Timma nekoliko idućih sedmica izbivat će s parketa javili su iz kluba iz Podmoskovlja.

U izvješću nije precizirano o kakvoj se ozljedi radi i da li je razlog izostanka uopće ozljeda no izvjesno je da u večerašnjoj utakmici svog tima koju Khimki igra protiv milanske Olimpie (Armani Exchange) Timma neće nastupiti. 

Snažni Latvijac u Khimki je došao iz Olympiakosa gdje kod Davida Blatta baš i nije puno igrao no u ovoj se sezoni isprofilirao kao jedan od najvažnijih košarkaša u timu Rimasa Kurtinaitisa te u snažnoj konkurenciji postao neizostavni član početne petorke Khimkija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi