Jarić ima najljepšu suprugu
Jednostavno neodoljiva: Adriana Lima

Prema portalu The Big Lead

Jarić ima najljepšu suprugu

Prema američkom portalu The Big Lead, najljepša žena NBA košarkaša je Brazilka Adriana Lima, 28-godišnja manekenka koja se u februaru 2009. godine udala za srpskog košarkaša Marka Jarića, člana Memphis Grizzliesa.

Za Limu je The Big Lead napisao da pobjeđuje bez ikakve konkurencije i da bi bilo lijepo da Jarić, barem donekle, na sličan način dominira u NBA ligi.

Na drugom mjestu je Vanessa Bryant, supruga najboljeg NBA igrača, Kobea Bryanta, dok je na trećem Hope Dworaczky, žena Jasona Kidda.

Top 10 najljepših žena NBA košarkaša
1. Adriana Lima (suprug Marko Jarić), 2. Vanessa Bryant (Kobe Bryant), 3. Hope Dworaczyk (Jason Kidd), 4. Alek Kamil (Predrag Stojaković), 5. Eva Longoria (Tony Parker), 6. Heidi Battier (Shane Battier), 7. Tamia Hill (Grant Hill), 8. Yeliz Okura (Mehmet Okur), 9. LaLa Vazquez (Carmelo Anthony), 10. Gabrielle Union (Dwayne Wade).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.