Je li moguće da niko ne vjeruje u Luku Dončića?

ESPN otpisao Mavse

Je li moguće da niko ne vjeruje u Luku Dončića?

E. Škorić

Završnica NBA lige, odnosno play-off počinje večeras, a derbi večeri odigrat će se kasno, barem po našem vremenu, u noći sa ponedjeljka na utorak.

Dallas će u Orlandu igrati protiv Los Angeles Clippersa i Luka Dončić i njegovi saigrači nalaze se na pravom ispitu zrelosti. Od 2011. godine Mavericksi nisu preskočili prvo kolo odigravanja, a tada su postali prvaci NBA lige.

Mogu li nešto slično napraviti ove godine predvođeni "slovenskim čudom" koje bilježi nestvarne brojke tokom cijele sezone?

Ako pitate uglednu američku televiziju ESPN - ne mogu! Naime, ESPN je dao samo devet posto šansi Dallasu za prolazak u drugi krug i smatra da je 91 posto sastav Clippersa bliže plasmanu u drugu rundu.

Manje šansi od Mavsa ima jedino Brooklyn protiv Toronta. Dakle, favoriti su evidentni, autsajderima se ne daje skoro nikakva šansa, ali Dončić nas je već znao uvjeriti da su čuda moguća u košarci.

Top Komentari

Err
Dončić je kao Harden marketinšli igrač koji neće nikad ništa osvojiti.
1 7
user1590396893
Nije Luka Dončić sam ****m vas retardirane
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi