Jedinstvo BHT napada Željezničar

Fukare najavljuje spektakl

Jedinstvo BHT napada Željezničar

Košarkašice tuzlanskog Jedinstva BHT u utakmici sa sarajevskim Željezničarem tražit će put ka final fouru Kupa BiH.

Tuzlanke su u tekućoj sezoni dva puta nadigrale Sarajke, koje će u četvrtfinalu Kupa BiH biti pojačane za Jelenu Stošić, pojačanje iz ugljevičkog Rudar Sporta.

"Naš rival će biti pojačan, ali to neće promijeniti koncepciju naše igre i pripremu za samu utakmicu. Znamo s čim Vesna Bajkuša raspolaže, a iskreno očekujem podršku naših navijača kao što je to bio slučaj prošle subote na utakmici sa Borcem", kaže trener Jedinstva BHT Azur Sakić, koji će u derbiju sa Željezničarem imati na raspolaganju sve košarkašice.

Tuzlanski navijači, popularne Fukare, najavljuju spektakl, a na utakmici sa Borcem pokazali su kako su "u formi" i kako nisu zaboravili šta je to dvoransko navijanje.

Inače, Jedinstvo BHT je jedini tuzlanski klub u elitnom rangu takmičenje koje se bori za trofeje na dva fronta. Utakmica Jedinstva BHT i Željezničara igra se u subotu u dvorani Mejdan sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.