Joe Johnson u Brooklyn Netsima

Joe Johnson u Brooklyn Netsima

Midhat Šljivak

Ekipe Atlanta Hawksa i Brooklyn Netsa napravile su večeras veliku razmjenu, a glavni protagonista je bila zvijezda Hawksa Joe Johnson, koji će od naredne sezone igrati u dresu Netsa.

Dogovor još nije u potpunosti kompletiran, ali su dogovoreni igrači koji će put Atlante. Netsi će u Atlantu poslati Johana Petra, Jordana Farmara, Jordana Williamsa, Anthonyja Morrowa i DeShawna Stevensona, te nekoliko pikova sa narednih draftova.

 

Ovom razmjenom je sada već izvjesno da su Netsi odustali od doveđenja Dwighta Howarda, koji je večeras zatražio trejd upravo u ekipu iz Brooklyna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije