Roberson nakon debija: Rezultat govori sve
Foto - Screenshot

Amerikanac u dresu BiH

Roberson nakon debija: Rezultat govori sve

M. Šljivak

John Roberson debitovao je večeras za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Amerikanac je odigrao odličan meč i sjajno je organizovao igru našeg tima koji je razbio Bugarsku rezultatom 88:49.

Nakon utakmice Roberson je bio jako zadovoljan načinom na koji je bh. tim igrao.

"Dobro smo se pripremili za utakmicu, imali smo jako dobre treninge i tokom utakmice smo radili sve što smo željeli. Pritiskali smo ih, nadskakali smo i rezultat govori sam za sebe. Možemo još i bolje i sada smo ćemo se fokusirati na nedjelju", rekao je Roberson i dodao je:

"Ova selekcija ima talenta. Samo smo nekoliko dana zajedno, a zabili smo im gotovo 90 poena. Odbrana, hemija i intenzitet koji smo pokazali večeras dosta govori. Ostavili smo ih ispod 50 poena", istakao je.

Top Komentari

Jakako
Bravo. Dobro nam došao ??
9 0
user1604593678
Dali im skoro 90 poena jednoj Bugarskoj kosarkaskoj velesili,kakvo mjerilo.To bi isto bilo kao kad bi u fudbalu pobjedili Estoniju 6:0...ne umanjujem znacaj pobjede ali Bugarska je amaterska kosarkaska reprezentacija!
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi