"Čast mi je igrati za BiH, ovo mi je jedan od najvećih uspjeha u karijeri"
Foto - Screenshot

John Roberson o nacionalnom timu BiH

"Čast mi je igrati za BiH, ovo mi je jedan od najvećih uspjeha u karijeri"

M. Šljivak

John Roberson izabran je da kao naturalizovani košarkaš nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Sjajni Amerikanac igra odlično u dresu BiH, a nakon utakmice protiv Grčke i pobjede se vidjelo koliko mu je stalo da Zmajevi naprave što bolji rezultat.

"Sjajna utakmica. Odigrali smo odličnu odbranu, pomagali smo jedni drugima u napadu i držali smo se plana. Došli smo po pobjedu i do nje smo i došli", rekao je Roberson i dodao je:

"Čast mi je što sam u ovom timu. Drago mi je što me je Vedran odabrao baš mene da nastupam za BiH i na tome sam mu već ranije zahvalio. Drago mi je što ispisujem historiju sa ovim momcima. Ovo je definitivno jedan od najvećih uspjeha u karijeri. Dosta mi to znači", rekao je Roberson.

Top Komentari

dominquez77
Sve podređeno ekipnom uspjehu. Bravo majstore, odličan si igrač.
20 0
user1583752673
Hvala Johne Robersone sto igras za nas
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi