Maestralne partije Halilovića i Robersona

U evropskim utakmicama

Maestralne partije Halilovića i Robersona

H. Zilić

Sjajne partije večeras su imali košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine, Miralem Halilović i John Roberson.

U devetom kolu Eurocupa Levallois je kao gost poražen od Lietkabelisa sa 96:89, a u poraženoj ekipi najbolji pojedinac je bio naš Miralem Halilović sa double-double učinkom od 19 poena i 11 skokova, a dodao je i dvije asistencije.

U redovima Lietkabelisa izdvojio se Giedraitis sa 25 ubačenih poena.

Ekipa Strasbourga izborila je plasman u TOP 16 FIBA Lige prvaka jer je i u drugom meču šesnaestine finala bila bolja od PAOK-a ovaj put rezultatom 79:80 u vrlo uzbudljivoj utakmici.

Francusku ekipu do trijumfa predvodio je bh. reprezentativac John Roberson sa 16 poena, dva skoka i dvije asistencije, dok je kod PAOK-a raspoložen bio Jones sa 15 poena i pet skokova.

Promo

Top Komentari

stranputica
Ako koga zanima, prva utakmica 105:78 za Strasbourg....Pozdrav!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi