John Wall godinu dana izvan terena

Loše vijesti za Wizardse

John Wall godinu dana izvan terena

Jedan od najboljih playmakera Istočne konferencije John Wall iz Washington Wizardsa idućih godinu dana provest će bez košarke javili su iz njegovog tima.

Loše vijesti za Walla i Wizardse stižu iz liječničke službe ove franšize. Wall je tijekom operacije koju je obavio 8. januara ove godine, izvedene u cilju oporavka Haglundovog deformiteta i kronične upale tetive zadobio infekciju na rezu, a sve je dodatno uspio začiniti rupturom nakon što se okliznuo i pao u vlastitom domu.

Od Wizardsa se očekuje da ovih dana zamijene i drugog najboljeg košarkaša tima Bradley Beala pa je upitno tko će i kako igrati za ovaj tim do kraja sezone. John Wall je na 32 odigrana susreta u ovoj sezoni imao prosjek od 20.8 poena, 8.7 asistencija i 3.6 skokova u prosjeku po utakmici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi