Veliki povratak Johna Walla!

Odlično ušao u novu sezonu

Veliki povratak Johna Walla!

Admin Čaušević

John Wall je novu sezonu NBA lige počeo impresivno, pogotovo ako se uzme u obzir da je odsustvovao dvije godine. 

Košarkaš Houston Rocketsa je na prva dva meča uspio postići 50 poena te tako ponoviti uspjeh Michaela Jordana iz 2001. godine.

Jordan je također pauzirao pa se u reaktivirao u dresu Washington Wizarda i na premijernim mečevima je postigao 50 poena.

Inače, Rocketsi su igrali dva uzastopna meča protiv Kings, Wall je u prvom duelu protif franšize iz Sacramenta zabio 22, a u drugom 28 poena.

Wall je kao igrač Wizardsa prije dvije godine povrijedio Ahilovu tetivu te je bio primoran da pauzira dvije godine. Početkom decembra je trejdovan u Rocketse za Russella Westbrooka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi