Johnson još šest godina u Atlanti

NBA vijesti

Johnson još šest godina u Atlanti

Joe Johnson će i narednih šest sezona nositi dres Atlanta Hawksa. Ovaj slobodni agent je produžio ugovor s klubom u kojem je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača.

Četverostruki All-Star igrač je potpisao ugovor na šest godina vrijedan 119 miliona dolara, što je približno 27 miliona više nego što mu je mogao ponuditi neki drugi klub.

1. jula kada je počeo rok za pregovore sa slobodnim igračima Johnson se sastao sa čelnim ljudima NY Knicksa koji su ga željeli u svojim redovima, ali do dogovora nije došlo. Pored Knicksa interesovanje za njegove usluge bio je pokazao i Chicago, ali je Atlanta bila brža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti