Kapiten pobjedničke momčadi

Jokić: Put do finala je bio težak

S. Mlaćo

Danas je odigran završni dan na prvom sarajevskom street basket turniru „Pan 3 na 3“ koji se održao u okviru programa „Ljeto na Hastahani“.

Uzbuđenja nije nedostajala, a prvo mjesto i nagradu od 1.500 KM na kraju je odnijela ekipa Caffe Scala koja je finalu savladala TBG 14:10.

"Turnir je bio uspješan. Bilo je dosta dobrih ekipa, malo nas je prekidala kiša, ali sve je prošla uspješno. Težak je bio put do finala, trebalo je vremena da se uigramo, poznavali smo druge ekipe i onda je sve bilo lakše, kazao je kapiten pobjedničke momčadi Srđan Jokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi