Jones: Mrzio sam LeBrona dok nismo postali saigrači
FOTO - EPA

Jones: Mrzio sam LeBrona dok nismo postali saigrači

Adnan Beganović

Nekadašnji košarkaš, osvajač NBA prstena, Dahntay Jones, otkrio je kako se njego odnos sa jednim od najboljih igrača svih vremena LeBronom Jamesom, promijenio pred kraj karijere.

Jones je trianest godina igrao protiv LeBrona, a onda je stigao u Celeveland. Veliki suparnik postao mu je saigrač.

"Mrzio sam LeBrona. Igrao sam 13 godina protiv njega, morao sam ga čuvati, bili smo na suprotnim stranama. Kada ste na drugoj strani, nije vam lako. Uvijek razmišljate o njegovim varkama, a onda sam završio u istom timu sa najboljim na svijetu", rekao je Jones, pa dodao:

"Dolaskom u Cavse, poznavao sam ga, no nisam znao šta daje timu. Našu priču smo započeli tako što me pitao šta možemo uraditi kako bi se naš odnos popravio. On i dok igra želi biti trener. Neprestano prikuplja informacije. Najbolji igrač na svijetu pokušao je naučiti sve što je mogućeod mene, jer sam ranije igrao protiv njega. To je LeBron."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti