Jordan u Hemofarmu

Vrščani doveli veliko pojačanje

Jordan u Hemofarmu

Košarkaši Hemofarma dobili su veliko pojačanje u Jeromu Jordanu, 213 centimetara visokom američkom centru koji u Vršac dolazi iz Milwaukeeja, koji ga je u junu uzeo kao 44. izbor drafta.

Jordan je igrao za Univerzitet Tulsa na kojem je prosječno bilježio 15.4 poena i 9.1 skok po utakmici. Prije dvije godine je oborio rekord univerziteta sa 21 blokadom na utakmici.

Hemofarm ima priliku prvi put zaigrati u Euroligi. U prvom kolu kvalifikacija igra protiv izraelskog Hapoel Galila. Klub su napustili centri Boban Marjanović i Raško Katić, pa se dolazak Jordana čini kao veliko pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.