Još jedno NBA pojačanje za Bešiktaš

Još jedno NBA pojačanje za Bešiktaš

M. Šljivak

Ekipa Bešiktaša nastavlja se pojačavati NBA igračima tokom lock-outa u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Prema još nezvaničnim informacijama turskih medija, Bešiktaš je dogovorio sve uslove sa centrom New Jersey Netsa Brookom Lopezom (213cm 23god.).

Lopez bi dolaskom u Bešiktaš nastavio saradnju na parketu sa Deronom Williamsom, sa kojim je saigrač i u Netsima. Uz Brooka bi put Istanbula trebao i njegov brat Robin, koji bi samo trenirao sa turskom ekipom.

Brook je u NBA ligu stigao 2008. godine kada su ga desetim pikom na draftu birali upravo New Jersey Netsi, a prošle sezone je u 82 odigrane utakmice prosječno bilježio preko 20 poena uz šest skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije