Joshua Ihek novi košarkaš OKK Sloboda
Sloboda je dovela još jedno pojačanje pred nastavak prvenstva

Novo pojačanje u redovima Tuzlaka

Joshua Ihek novi košarkaš OKK Sloboda

E. Dindić

Košarkaši Slobode u nastavku sezone biće jači za još jedno ime. Joshua Ihek, visoki amerikanac koji pokriva unutrašnje pozicije i zvanično je novi košarkaš tima iz Mejdana. 

Svoju dosadašnju karijeru gradio je na Northeastern State i Weatherford univerzitetima.
Najveći kvalitet ovog košarkaša je njegova izuzetna igra u odbrani, a s druge strane zbog svojih fizikalija izrazito dobro se snalazi i u napadu.

Ihek je ugovor sa timom iz Mejdana zaključio do kraja sezone, a njegov debi u crveno-crnom dresu se očekuje najverovatnije utorak kada je u Mejdanu na rasporedu utakmica polufinala kupa sistema "A" protiv Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi