Josip Naletilić potpisao za HKK Čapljina

Igrač Širokog mijenja sredinu

Josip Naletilić potpisao za HKK Čapljina

Doskorašnji playmaker Širokog Josip Naletilić napustio je redove najtrofejnijeg kluba u BiH.

Iskusni Naletilić bit će organizatorom igre Čapljinaca u idućoj sezoni, a pristupnicu klubu potpisao je i mladi Aleksa Jugović, košarkaš koji je prošao kompletnu košarkašku školu beogradskog Partizana. 

Jugović ima i iskustvo igranja Leb Gold, tj. druge španjolske lige a tamo je nastupao za tim Real Canoe. Također, HKK Čapljina je produžila i ugovore s košarkašima Matijom Milinom i Vladimirom Iveljom, a nedavno je ovaj tim potvrdio svoju ambiciju produživši ugovor i s prvim trenerom tima Borisom Džidićem na iduće tri sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi