Josip Sobin u Vanoli Cremoni
Josip Sobin sin je proslavljenog košarkaša Jugoplastike Gorana Sobina

Pojačanje za talijanski tim

Josip Sobin u Vanoli Cremoni

Hrvatski košarkaš, Splićanin Josip Sobin pojačao je redove talijanskog prvoligaša Vanolija iz Cremone. 

Tridesetogodišnji Splićanin u Cremonu je došao iz poljskog Anwil Vloclaweka u kojem je igrao tri sezone i ostavio veliki trag, te se okitio s dva naslova prvaka Poljse osvojena 2018 i 2019 godine. 

Karijeru je počeo u rodnom KK Split a potom je dvije sezone proveo u Zadru odakle su ga dobre partije odvele u španjolskog prvoligaša Fuenlabradu. Josip je inače sin proslavljenog košarkaša Jugoplastike Gorana koji je s ovim splitskim klubom krajem osamdesetih godina dva puta pokorio Europu i okitio se naslovom prvaka Starog kontinenta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi