Josipović u Apollonu

Iz Širokog na Cipar

Josipović u Apollonu

Donedavni igrač Širokog Eroneta Ivo Josipović nakon jedne sezone u Bosni i Hercegovini našao je angažman na Cipru. Josipović je potpisao za ciparski Apollon koji se natječe u Diviziji A.

Pored Josipovića Apollon je potpisao još tri igrača među kojima je još jedan bivši igrač Širokog Eroneta, Darren Mclinton. MClinton je sezonu prije igrao za Kepez koji se natječe u Turskoj TBL ligi.

Uz Josipovića i Mclintona, Apollonu je pristupio najbolji strijelac Rumunjske lige Matthews Bryant član Atlassib Sibiute te Andrew Fogel koji je nastupao za grčki Ment koji je prošle sezone ispao u B diviziju, odnosno 3. ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.