Jovanović: Nismo bili zadovoljni Lafayettom

Jovanović: Nismo bili zadovoljni Lafayettom

Nakon neočekivanog poraza od Radničkog Partizan je otpustio playmakera Olivera Lafayetta, a na njegovo mjesto je doveden novi Amerikanac Curtis Jerrells.

Trener crno-bijelih Vlada Jovanović je istakao kako nije bio zadovoljan igrama Lafayetta, pa je raskid ugovora bio jedino logično rješenje. Iako ne poznaje novog igrača, od njega očekuje da se što prije uklopi u tim i da bud ejedan od nositelja igre.

"Nismo bili zadovoljni Lafayettovim igrama. Potreban nam je igrač sa većim individualnim kvalitetom. Jerrells je bio naš prvi izbor i ranije, ali smo bili u nemogućnosti da ga angažujemo zbog njegovih obaveza prema San Antoniju, kasnije i New  Orleansu. Neizvjesno je da li će Curtis debitovati protiv Khimkija zbog papiroloških problema", rekao je Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.