Jovanović povrijedio mišić
Zlatko Jovanović dok je nosio dres Borca

Nevolja za Sloboda Ditu

Jovanović povrijedio mišić

Iako su po drugi put u tekućoj košarkaškoj Ligi 13 BiH nadigrali Široki Eronet, igračima Sloboda Dite nakon meča je ostao gorak okus trijumfa.

 Naime, neugodnu povredu je zaradio Zlatko Jovanović, pouzdani organizator igre, koji je prije tri dana dobio “zeleno svijetlo” od KS Srbije da nastupi za BiH u baražu za “Eurobasketu 2009” ili neka naredna takmičenja, u zavisnosti od volje selektora Mensura Bajramovića.

Trener Senad Muminović nada se da će Jovanović ipak biti spreman za “Ligu 8” BiH u kojoj su ambicije tuzlanskog kluba polufinale play-offa, kao uostalom i svake godine.

“Naš play je dobio neugodan udarac u butni mišić i dobar dio meča je igrao smanjenim intenzitetom. Tek nakon dodatnih ljekarskih pregleda znaćemo možemo li na njega računati u narednom kolu. Nadamo se da će biti spreman za Ligu BiH”, naglasio je Muminović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti