Jovanović razočaran drugim poluvremenom

Jovanović razočaran drugim poluvremenom

Partizan je u posljednjem kolu Eurolige poražen od Caje Laboral rezultatom 87:71, a nakon utakmice je trener Partizana Vlade Jovanović istakao kako igru Partizana u drugom dijelu nije potrebno ni komentirati.

"Bilo smo loši u odbrani, imali smo slab pristup i razlika je brzo postala prevelika. Čestitam rivalu i treneru Dušku Ivanoviću na potpuno zasluženoj pobjedi i prolasku u TOP 16 fazu", kaže mladi trener Partizana, koji će u TOP 16 fazu sa četvrte pozicije.

Vlade Jovanović je istakao kako je poprilično zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali se u nastavku utakmice sve raspalo. Ključni segment je bio raspad igre u odbrani.

"Veći dio prvog poluvremena smo igrali dobro, kontrolisali smo skok i šut za tri poena Mirze Teletovića, što je veoma važno kada se igra protiv Caje. Posljednja dva minuta prvog poluvremena smo izgubili kontinuitet odbrane, primili dvije trojke i rival se odlijepio", rekao je Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.