Jovanović vjeruje u svoje mlade igrače

Partizan sutra gostuje kod Žalgirisa

Jovanović vjeruje u svoje mlade igrače

Partizan je prošlu sezonu Eurolige završio na četvrtoj poziciji pod vodstvom Duška Vujoševića. Sutra u Kaunasu protiv Žalgiris apod vodstvom Vlade Jovanovića kreće nova sezona za Partizan.

"Mi smo nov tim, to ljudi moraju da shvate. Mladi smo i nemamo iskustva. Siguran sam da ćemo kroz utakmice izrastati i uigravati se. Čeka nas kvalitetan i motivisan protivnik. Mi znamo zašto idemo tamo, da budemo bolji koliko možemo", kaže Vlada Jovanović za srbijanske medije.

Partizan je ponovo dosta mijenjao u prelaznom roku. Klub je ostao bez nekoliko  tandardnih igrača, ali Jovanović smatra da je najveći problem Partizana velika očekivanja navijača nakon uspješne prethodne sezone.

"Biće jako teško otrgnuti se tog utiska ove sezone. Bez obzira na to što sam u pripremnom periodu pričao da neće uticati i radio na tome, vidi se da taj uticaj postoji. Mi smo sada daleko mlađi nego prošle sezone. Treći smo najmlađi tim u Jadranskoj ligi, a o Evroligi da ne pričam", istakao je Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti