Jovanović: Znao sam da neće biti lako

Široki namučio Partizan

Jovanović: Znao sam da neće biti lako

U jednoj odličnoj košarkaškoj utakmici večeras pred punom Pecarom, momčad Širokog poražena je od beogradskog Partizana 78:82.

Favorizirani gosti, koji su samo par dana ranije svladali Real Madrid, morali su dobro „zapeti“ da ostvare ovu pobjedu. S druge strane ekipa Ivana Velića pružila je odličnu partiju i malo je  falilo da se iznenadi momčad Partizana.

Jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je Dalibor Peršić koji je odigrao jako dobro postigavši 17 koševa bez promašaja za dva.

„Dogovor  je bio da zatvorimo skok partizana što smo donekle i uspjeli u prvom dijelu, međutim u drugom to nismo uspijevali kontrolirat i to je po meni ključ našeg poraza.“, rekao je nakon utakmice Peršić.

„Čestitke Širokom i kolegi Veliću kojeg poštujem i koji već zadnje dvije sezone radi odličan posao i pravi zapažene rezultate. Jako su dobro počeli u ovosezonskoj ligi, napravili par iznenađenja i želim im dosta uspjeha.“, rekao je za momčad Širokog trener Partizana Vlada Jovanović i dodao:

„Ovo je jedno od najtežih gostovanja u ligi, to sam uvijek govorio. Široki uvijek tu dobro igra, imaju podršku publike i neugodni su. Uvijek govorim igračima da neće biti lako i da ne smije biti nikakvog podcjenjivanja. Široki je odigrao dobro u napadu, imali su dobar šut za tri i za dva van reketa. Mi smo igrali našu igru i pokušali smo da realiziramo prednost pod koševima.“, rekao je Jovanović.

„Mislim da je presudila dominacija u reketu. Kad bi Partizan promašivao nismo gradili skok igru i tako su oni imali više pokušaja za koš. Mi smo odigrali na granici svojih mogućnosti, igrali smo dobru košarku i dobro namučili Partizana.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Ivan Velić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.