JR Smith: Nisam vjerovao da ću dobiti ovacije Madisona

Fantastični košarkaš Knicksa još jednom oduševio Madison

JR Smith: Nisam vjerovao da ću dobiti ovacije Madisona

New York je sinoć u svom Madison Square Gardenu savladao Boston Celticse rezultatom 87:71, a još jednom je briljirao JR Smith. 

Dobtinik nagrade za najboljeg šestog igrača lige postigao je 19 poena u trijumfu svoje ekipe. Smith je nekada važio za igrača koji je prokockao svoju karijeru zbog nedoličnog ponašanja kako na terenu, tako i van njega. 

 

Međutim od dolaska u Knickse ove sezone Smith je postao mnogo odgovorniji. Njegova selekcija šuta i dalje nije baš najbolja, ali bek Knicksa igra mnogo konstantnije i odgovornije u ovoj sezoni. 

 

"Odlično stojimo na terenu i pravimo pritisak na njih. Ne dozvoljavamo im da lako dolaze do poena. Bilo je to vantjelesno iskustvo. Dobio sam ovacije prepunog Madisona. Bilo je nevjerovatno," rekao je nakon susreta JR Smith. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.