Juka "raji" na Zapadu ponovo dijelio "banane"

Odličan u defanzivi

Juka "raji" na Zapadu ponovo dijelio "banane"

Denver Nuggetsi su protekle noći upisali svoj 18. ovosezonski trijumf, a u Pepsi Centru pali su Dallas Mavericksi nakon što je rezultat glasio 114:107.

Jusuf Nurkić je ovaj meč počeo u startnoj petorci, a za 25 minuta na parketu ubacio je sedam poena (tri od osam iz igre) uz devet skokova, dvije asistencije, jednu oduzetu loptu i dvije blokade.

Upravo dvije sjajne blokade, prvo nad Ellisom, a potom i nad Jeffersonom bili su možda i najbolji potezi našeg mladog centra na ovome meču. Pogledajte ove sjajne "banane", pazite na kore!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.