Jukina blokada uz "nikako" sa američkim akcentom

Amerikanci vole bosanskog diva

Jukina blokada uz "nikako" sa američkim akcentom

Jusuf Nurkić je u porazu Denver Nuggetsa od Phoenix Sunsa rezultatom 110:96 pružio jednu solidnu partiju (8 pone, 8 skokova, 1 blokada).

Mladi bh. centar ipak nije uspio da okonča utakmicu, obzirom da je početkom četvrte četvrtine, prilikom borbe za jednu loptu, nezgodno doskočio i izvrnuo skočni zglob desne noge.

Naš košarkaš je odavno rookie koga dobro znaju svi komentatori u Sjedinjenim Američkim Državama, a neki su zbog Nurka, kako ga zovu, naučili i po neku riječ bosanskog jezika.

Svoje znanje bosanskog demonstrirao je i protekle noći jedan od komentatora, a nakon što je Nurkić izblokirao Lena, Amerikanac je kazao "nikako" koje smo znali čuti i ranije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.