Jusuf Nurkić odličan na povratku
Foto - Instagram

Nakon pauze zbog loma ruke

Jusuf Nurkić odličan na povratku

M. Šljivak

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić vratio se na parket nakon dva i po mjeseca pauze.

Portland je na gostovao u Amway Centru kod Orlando Magica i slavio je rezultatom 112:105, a Nurkić je odigrao odličnu rolu za vrijeme koje je dobio na parketu.

Njegova minutaža na povratku je bila limitirana. Odigrao je nešto više od 18 minuta i ostvario je učinak od osam poena, osam skokova i dvije asistencije.

Minutaža će se naravno s vremenom povećavati u narednom periodu, ali sada je najvažnije da se 'bosanska zvijer' vratila.

McCollum i novajlija Powell su predvodili Trail Blazerse sa po 22 poena u ovom meču, dok je isti broj poena kod Magica upisao Okeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi