Jusuf Nurkić našao svoje mjesto u emisiji Shaqtin' A Fool

Nakon neobjašnjivog poteza

Jusuf Nurkić našao svoje mjesto u emisiji Shaqtin' A Fool

Nova sezona NBA lige sa sobom pored najbolje košarke na svijetu, sjajnih zakucavanja i odličnih asistencija donijela je i nove smiješne poteze na parketima širom najjače košarkaške lige na planeti.

U emisiji Shaqtin' A Fool koja se bavi neobičnim i komičnim situacijama, a koju vodi nekadašnji košarkaš Shaquille O'Neal, svoje mjesto našao je i naš ruki Jusuf Nurkić.

Sjajni mladi bh. centar stigao je do jedne lopte nakon velike borbe, ali ju je izgubio nakon duela "sa linijom, ali i sa ravnotežom. Pogledajte ovu zanimljivu situaciju u kojoj je Nurkić namjerno napravio pogrešno vođenje, da protivnik ne bi došao do laganih poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti