Nurkićevo zakucavanje na petom mjestu najboljih poteza u NBA ligi protekle večeri

Top 10

Nurkićevo zakucavanje na petom mjestu najboljih poteza u NBA ligi protekle večeri

E. Škorić

Bh. reprezentativac Jusuf Nurkić sinoć je ubacio devet poena u porazu Portland Trail Blazersa od Milwaukee Bucksa.

Nurkić se nedavno vratio nakon povrede i još uvijek čekamo neku njegovu vrhunsku partiju. Protiv Bucksa solidno zdanje, devet poena i 11 skokova, ali i monstruozno zakucavanje.

NBA liga je njegov potez smjestila na peto mjesto najatraktivnijh protekle večeri.

Pozicija broj jedan pripala je Jaylenu Brownu, košarkašu Boston Celticsa koji je nakon sjanog prodora maestralno zakucao desnom rukom protiv Houston Rocketsa u uvjerljivoj pobjedi svog tima.

Top Komentari

realno_govoreci
Ove komentatore njihove kada slušaš isto neka zezancija ili skrivena kamera.
2 0
Shojich07
Ovo nisu više zakucavanja, nego neko ubacivanje lopte u koš. D. Wilkins, Kemp, M.J., Shaq, Karter i ostali čovječe table pucale, padale konstrukcije koša...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi