Jusup nezadovoljan

Nakon poraza protiv Zadra

Jusup nezadovoljan

Široki Eronet doživio je sedmi uzastopni poraz u NLB ligu u 17.kolu na gostovanju kod Zadra. Zadar je nadigrao Jusupove izabranike te na kraju slavio sa rezultatom 88:65.

Zadar je odmah na startu slomio Širokobriježane te na kraju prve četvrtine imao prednost od +13 (31:18). Momčad sa Pecare samo u drugoj četvrtini uspjeva parirati razigranim domaćinima te smanjiti razliku pa se na odmor otišlo sa +8 za Zadar.

Ali kao i na početku susreta, Zadrani i na početku drugog poluvremena ubacuju u brzinu više. Široki postiže tek 9 koševa, a domaćini 25 pa u zadnju četvrtinu ulaze sa sigurnih +24 (70:46).

Zadar je u zadnjoj dionici sve više povećavao prednost ali je Bujan dao šansu mladim igračima što Široki koristi te ublažuje poraz, susret se završio rezultatom 88:65.

„Imamo problema protiv agresivne obrane što je bio slučaj i u ovoj utakmici.Nismo organizirali niti jedan suvisao napad i to je problem koji nije jednostavno riješiti.Zadar je igrao agresivno na prvoj liniji i to nam je stvaralo probleme.Defanzivni skok u zadnjem dijelu je bio katastrofalan i nisam zadovoljan našom reakcijom ni u napadu niti u obrani“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Eroneta Danijel Jusup.

U sljedećem kolu koje se igra u subotu 23. siječnja Široki Eronet će na Pecari ugostiti Bosnu ASA BHT, dok će Zadar na gostovanje u  Beograd kod Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.