Jusup prelazi u Zadar!?
Široki ponovno bez trenera!?

Neslužbeno

Jusup prelazi u Zadar!?

Prema neslužbenim informacijama, Danijel Jusup koji je prije šest dana postao trener Širokog Eroneta ipak neće ostati na Pecari već odlazi na klupu Zadra.

Naime, Upravni odbor KK Zadar je na sjednici koja se održala večeras donio odluku da je novi trener tog kluba, kako neslužbeno saznajemo Danijel Jusup.

Iako je tek predstavljen u Širokom i trebao je vratiti momčad s Pecare na pobjedničke staze te ih voditi do kraja sezone, izgleda da se dogodio neočekivan obrat.

Iz Uprave Zadra su zakazali sjednicu za sutra ujutro (četvrtak) u 12 sati kada će objaviti ime novog trenera. Ostaje vidjeti da li će to biti Jusup ili pak netko drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.