Kanter danima prozivao LeBrona, pa se sakrio po dolasku 'Kralja'
Foto - Screenshot

Ni pogledao ga nije

Kanter danima prozivao LeBrona, pa se sakrio po dolasku 'Kralja'

M. Šljivak

Košarkaš Boston Celticsa Enes Kanter Freedom često je u proteklom periodu prozivao zvijezdu Los Angeles Lakersa LeBrona Jamesa.

Kanterovi javni nastupi prema LBJ-u bili su veoma žestoki. Prozivao ga je iz brojnih razloga, ali je ostao veoma tih kada se sreo oči u oči s 'Kraljem'.

Dolazak Lakersa u Boston donio je susret dvojice košarkaša. Kanter je međutim izbjegavao susret očima s LeBronom, a kamere su to jasno uhvatile.

Na zagrijavanju nekadašnji turski reprezentativac nije smio ni da pogleda Jamesa, baš kao i s klupe kada se LeBron raspravljao s protivnicima oko dosuđenog prekršaja.

James je imao svoju noć u Bostonu i Lakersi su ostvarili pobjedu rezultatom 117:102 uz 30 poena prve zvijezde tima.

Top Komentari

FreedomBH
Alabama I Georgia, Alabama uzima ponovo.?
1 0
MIHA
Kad izvadim tj produzim pasos, dodat cu "ljiljan", kao i metapeace, freedom. Imam komsinicu zove se /zvala Muska. Neki dan je pozz, djesi mushkic-"moje ime je Amela!!!". Posle saznao da je promijenila ime hahaha. Pozz Banja Luka. Sto se tice ove tekme Lakersi su gubili 17 razlike. I kada su izjednacili, par minuta se mijenjao rezultat, i nekoliko promasaja, nepotrebno izgubljene lopte uz sudijske odluke 5 faula uzastopno, i posle kako je tekma do pocetka zadnjih 8minuta , sve su Lakersima pustali a Celtikse kaznjavali. Nego jel prati neko college football na koga da se kladim haha. Alabama vs Cincinnati, Michigan vs Georgia?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije