Kapiten Miralem Halilović nakon velike pobjede u Rigi: Nismo se predali niti u jednom trenutku!

Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Kapiten Miralem Halilović nakon velike pobjede u Rigi: Nismo se predali niti u jednom trenutku!

M. Šljivak

Miralem Halilović je kao kapiten predvodio selekciju BiH do pobjede u utakmici protiv Latvije (61:62).

Košarkaš francuskog Orleansa je ubacio 13 poena i imao je pet skokova u ovom meču, koji bi nam na kraju mogao osigurati put na Eurobasket naredne godine, jer je svaka gostujuća pobjeda itekako bitna.

Miralem Halilović je nakon utkamice za SportSport.ba komentarisao meč i ističe da su svi momci zaista dali sve od sebe za pobjedu.

"Timska pobjeda. Svaki igrač je dao nešto u ovom trijumfu. Bila je ovo dosta teška utakmica na malo poena, gdje smo i mi i oni promašivali dosta izglednih situacija, posebno slobodnih bacanja. Ipak, ni u jednom trenutku se nismo predali i vjerovali smo u pobjedu, koja je na kraju i došla".

Naredni meč selekcija BiH igra u ponedjeljak. U Mejdan stiže selekcija Grčke.

"Još jedna teška utakmica. Sigurno da nam rasprodan Mejdan znači jako puno i da će bitan faktor u tom susretu. Nadamo se velikoj podršci i novoj pobjedi", rekao je Halilović za SportSport.ba.

Susret BiH - Grčka igra se u ponedjeljak od 20:00 sati.

Top Komentari

Haresolina
Baš tako rode moj. Dođite čekamo vas. Obradujte nas, i mi ćemo vas deset puta više. Za Bosnu srce dajte, Tuzla je uz vas!
6 0
Maestro
Nema predaje u Mejdan po novu pobjedu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi