Karahodžić i dalje van stroja, četverac se oporavio

Dolaze bolji dani za Partizan

Karahodžić i dalje van stroja, četverac se oporavio

D. Vejo

U zadnjih nekoliko nedjelja, Košarkaški klub Partizan muku je mučio sa igračkim kadrom.

Prvo se tokom susreta sa PAOK-om u Solunu, a u sklopu utakmice FIBA Lige prvaka povrijedio bh. košarkaš Kenan Karahodžić tokom duela sa protivničkim igračem McFaddenom koji mu je nanio težu povredu oka, da bi nakon toga salmonela pokosila nekoliko košarkaša crno-bijelih za vrijeme takmičenja u Kupu Radivoja Koraća.

Ipak, muci je po svemu sudeći došao kraj. Prvi put nakon trovanja salmonelom, u trenažni proces su se vratili Hatcher, Marinković, Koprivica i Jovanović.

I dalje je povratak Karahodžića na parket upitan, s obzirom da je povreda teže prirode. Prije nekoliko dana, on je pušten iz beogradske bolnice VMA, a prema prvim informacijama bh. igrač uspješno se oporavlja.

Važno pomena jeste i to da bi strateg Aleksandar Džikić ukoliko sutra trebao voditi tim na treningu, jer je i on kao pomenuti četverac imao trovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi