Karahodžić se vraća u Unicaju

Bh. košarkaš napušta Partizan

Karahodžić se vraća u Unicaju

D. Vejo

Bosanskohercegovački košarkaš Kenan Karahodžić sve je bliži povratku u Unicaju.

Ovu informaciju prenose španski mediji, koji navode i to da tim iz Malage želi da "povuče" nekolicinu igrača sa pozajmice, a između kojih je i Karahodžić.

Naš košarkaš, trenutno brani boje beogradskog Partizana, gdje je minule godine u avgustu mjesecu stigao na dvogodišnju pozajmicu, s tim što Unicaja ima pravo da ga predstojećeg ljeta vrati ukoliko joj bude potreban. 

No, sve je izvjesnije da će se dogoditi takav scenario, prenosi španski Diariosur.es.

Podsjetimo, Karahodžić je propustio dobar dio sezone zbog povrede oka koju je zadobio u meču Lige prvaka protiv PAOK-a, a kada ga je u borbi za loptu slučajno udario Thaddus McFadden.

Sada, krilni centar crno-bijelih nosi specijalne naočare tokom mečeva u Super ligi Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi