Karalić očekuje tešku utakmicu

Borac u nedjelju dočekuje Zrinjskog

Karalić očekuje tešku utakmicu

Košarkaše Borca nije mazio raspored na početku nove sezone Lige 13. Nakon teškog gostovanja u prvom kolu kod Čapljine Borac ponovo igra derbi kola, ovaj put protiv Zrinjskog.

Novi - stari trener Borac Nektara Drago Karalić je svjestan jačine mostarskog kluba koji se ove sezone dosta pojačao i cilja na jedno od mjesta u samom vrhu tabele.

"Protiv Čapljine smo odigrali dobro, ali nismo imali sreće u finišu utakmice. Sada nam prestoji utakmica protiv Zrinjskog koji je jaka i iksusna ekipa sastavljena od dobrih igrača. Nema sumnje da će biti jako teško", kaže za naš portal Drago Karalić.

Karalić poziva navijače na strpljenje, jer će igre i rezultati doći. U klub je stiglo deset novih igrača i prema riječima Karalića trebaće određeni period da se oni uklope u kolektiv.

"Sigurno je da ništa ne može preko noći. Dosta je novih igrača i trebaće vremena da se sve stvari poslože. Ambicije Borca ove sezone su plasman iznad sredine tabele, a ako se ukaže prilika da se plasiramo među četiri najbolje ekipe to ćemo iskoristiti", istakao je Karalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.