Karl Malone i Bryon Russel odbili učestvovanje u "Posljednjem Plesu"

Redtelj Stocktona nagovarao dvije godine

Karl Malone i Bryon Russel odbili učestvovanje u "Posljednjem Plesu"

Dokumentarni film o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima ne prestaje biti tema američkih medija. 

U jednom od bezbroj intervjua koje je dao oko dokumentarca, redatelj Jason Hehir priznao je kako je dugo nagovarao ovaj dvojac, posebno Malonea, no pristanak na sudjelovanje u filmu nikada nije dobio.

"S kampanjom sam krenuo još 2018. godine i Malone je bio među prvima koje sam kontaktirao jer sam znao da će to biti teška priča. Pokušao sam ga nagovoriti nekoliko puta, iscrpio sam se od pokušavanja, no Karl nikada nije želio sudjelovati u filmu" - kazao je Hehir. 

U filmu se pojavljuje John Stockton a Jason Hehir kaže da je i legendarnom playmakeru trebalo dugo da prelomi da se pojavi u "Last danceu". 

Osim njih dvojice kontaktiran je i Bryon Russel preko kojeg je Jordan zabio svoj legendarni šut u finalu 1998 za šesti naslov prvaka NBA lige, no Russel nikada nije odgovorio na taj zahtjev. 

Promo

Top Komentari

dinass
Gubitnici imaju pravo da se ljute
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi