Kaukenas objavio oproštaj od aktivnog bavljenja košarkom
Rimantas Kaukenas objavio je prestanak aktivnog bavljenja košarkom

Službeno će se oprostiti na humanitarnoj utakmici 21.09. u Reggio Emiliji

Kaukenas objavio oproštaj od aktivnog bavljenja košarkom

Sjajni litvanski košarkaš Rimantas Kaukenas danas je objavio službeni kraj svoje blistave karijere u kojoj je pored svoje rodne Litve igrao u Izraelu, Belgiji, Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj.

"To je to, gotovo je" - Napisao je Kaukenas na svom instagram profilu. "Ostavljam se aktivnog igranja, u ovom trenutku preplavljuje me toliko emocija, toliko ljudi bih želio reći "hvala" ali se bojim da nekog ne zaboravim. Hvala svima koji su utjecali na mene i pomogli mi da se razvijam kao košarkaš i kao osoba. Riješio sam vam se svima zahvaliti na poluvremenu dobrotvorne utakmice koja će se 21. septembra odigrati u Reggio Emiliji između domaćina i UNAM Murcije za djecu oboljelu od raka. Tada ću simbolično na poluvremenu izaći pred vas i reći zbogom. Hvala svima" - dodao je Kaukenas u svojoj emotivnoj objavi u kojoj je obznanio svoju odluku. Tijekom sjajne karijere nastupao je i za madridski Real, a najbolje dane proveo je u posrnulom talijanskom gigantu Montepaschiju iz Siene s kojim je igrao na dva Final Foura Eurolige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi