Djevojku NBA zvijezde nepoznati muškarac proganja na svakom ćošku i želi da je ubije

Kao u filmovima

Djevojku NBA zvijezde nepoznati muškarac proganja na svakom ćošku i želi da je ubije

Edmir Škorić

Kendall Jenner, djevojka košarkaša Phoenix Sunsa Devina Bookera, proživljava pravu agoniju jer je proganja nepoznati muškarac.

Kendall je napustila svoj dom na Beverly Hillsu i nema namjeru da se vraća u isti nakon što joj je nepoznati muškarac provalio na imanje, te je ispred njene kuće urlao i prijetio joj da će je ubiti.

Ona je uz pomoć naoružanih zaštitara preselila na neko drugo mjesto dok se situacija ne smiri, a tvrdi da je tip uhodi svugdje i da joj iz nekog razloga želi nauditi.

Povrh toga, još je jedan napadač provalio je ranije na njeno imanje i pokušao gol plivati u njenom bazenu dok je bila kod kuće. Srećom, reagovao je njen zaštitarski tim koji je uspio muškarca zadržati do dolaska policije, nakon čega je uhapšen.

Sve ovo zvuči zastrašujuće i uznemirujuće, ali nije prvi put reality zvijezda pada u takve nezgodne situacije. 2016. godine otišla je na sud da svjedoči u predmetu tužiteljstva, a 2018. godine njen navodni progonitelj nekoliko puta uhvaćen u njenom privatnom vlasništvu dobio je petogodišnji pritvor.

Jenner je službeno objavila vezu s košarkašem Phoenix Sunsa Devinom Bookerom. Dvadesetpetogodišnjakinja je ranije proglašena najskupljim modelom na svijetu.

Kendall i Devin prvi su put primijećeni u Arizoni u aprilu prošle godine, a kasnije i u Los Angelesu. Nije poznato da li njen dečko ima ikakve veze s tim što je ona često na meti raznih muškaraca koji joj prijete smrću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi