Kerr: Mi smo uz Chicago najkritikovanija ekipa ikada

Trener Warriorsa

Kerr: Mi smo uz Chicago najkritikovanija ekipa ikada

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr poručio je da je njegova ekipa uz Chicago Bullse najkritikovanija ikada u NBA ligi. 

Warriorsi od početka sezone igraju u promjenjivoj formi i bilježe dosta poraza što od njih nismo navikli. Mediji u Sjedinjenim Državama to obično jedva dočekaju kako bi 'uzeli na zub' aktuelnog šampiona, a to se očito ne sviđa Kerru.

"Moji momci znaju u kakvom klubu igraju, poslije utakmice protiv Lakersa sam ih podsjetio na to. Mi smo klub koji je možda uz Chicago najkritikovaniji u historiji. Igrači su toga svjesni. Konstantno su izloženi raznim pritiscima s kojima se moraju suočavati. Ipak, sami smo krivi jer smo postavili ogromne standarde, pa se sada od jednog našeg poraza pravi smak svijeta", rekao je Kerr.

Podsjetimo, Warriorsi su i jutros upisali novi poraz na domaćem parketu, a ovog puta ih je porazio Portland i to nakon produžetka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi